Referenser

Timars Svets & Smide Falkenberg. Tillverkar och säljer svetsade produkter för bland annat containerhanteringsutrustning och fiskprocessmaskiner.

”Vi skulle bygga en ny monteringshall och hade en klar idé om det mesta. DS-Hallens totalkoncept vägde tungt när vi valde leverantör. Som totalentreprenör hanterade de allt, hela vägen från ritning till dess att hallen stod på plats. Slutresultatet blev till och med bättre än jag tänkt. Nu har monteringshallen ett par år på nacken och vi är fortfarande mycket nöjda.”

Munkagårds Egendom ligger i Halland, utmed kusten mellan Falkenberg och Varberg. Här odlas potatis, spannmål, oljeväxter och jordgubbar för självplockning.
 


”Vi har anlitat DS-Hallen i flera olika projekt. Bland annat när vi skulle uppföra en ny spannmålshall under 2009. Kraven på denna typ av anläggningar är stora, bland annat med avseende på hållfasthet. DS-Hallen har gjort jobbet från grunden till färdig hall, på totalentreprenad, och vi upplevde tillmötesgående och trygghet i projektets alla faser.  Just nu ligger hela 4.500 ton spannmål på lagring i den färdiga ändamålsenliga hallen.”

Karlshems Gård ligger på Ekerö vid Mälaren, två mil från Stockholm. Det första ridlägret anordnades 1985. Här finns ridbanor, terrängbana och galoppbana – men också ett nybyggt ridhus.

”Jag valde DS-hallen för att de kändes pålitliga och var öppna för mina egna idéer och förslag. Projektet genomfördes på totalentreprenad, där allt utom markberedningen ingick. Det blev ett ridhuset med måtten 60 x 24 meter, med cementkant och fibercementtak. Svalt, ljust, snyggt och funktionellt till 100%, året runt. Jag är nöjd med resultatet och samarbetet från början till slut.”